Sabem que el personal és el millor actiu de les empreses, però no sempre es disposa de l’experiència i dedicació per a aquesta tasca tan important. Moltes empreses s’enfronten al repte de cercar fonts on trobar potencials candidats, de definir exactament quin perfil necessita o de trobar el temps per a coordinar i realitzar les entrevistes, sobretot si no es compta amb un departament de selecció de personal. Davant aquesta necessitat, neix Empleo Perfecto.

Empleo Perfecto és una empresa de consultoria de selecció de personal especialitzada en solucions per a la petita i mitjana empresa. Busquem satisfer les necessitats de personal, tant per a posicions qualificades i no qualificades i per a tot tipus de contractació, ja sigui temporal o indefinida.

Empleo Perfecto és diferent:

  • Fem selecció de personal però no som una E.T.T.. En aquest sentit, brindem tot l’assessorament i metodologia per a la selecció de personal però a diferència de les E.T.T., els candidats seleccionats, formen part de l'equip de treball del client.
  • Disposem amb oficines al carrer i obertes al públic. L’estratègica ubicació de les nostres oficines i el atractiu dels nostres aparadors asseguren l'afluència de potencials candidats.

Volem facilitar la cerca de nou personal per l'empresa mitjançant un treball ràpid i efectiu i convertir-nos en el seu aliat per incorporar nous talents a la seva organització. Així mateix, Empleo Perfecto, davant els seus candidats, disposa d’un rol actiu en la col·laboració amb els candidats per trobar una ocupació.