Missió

Ser la millor opció de serveis per a cobrir totes les necessitats de recursos humans dels nostres clients.

Visió

Empleo Perfecto, a finals del 2010, comptarà amb una xarxa de 50 oficines distribuïdes per tot el territori espanyol i disposaran d'un sistema de gestió, obert als clients, d'última generació.

Valors
  • Honestedat i serietat: Treballem de manera transparent i d'acord a un codi de conducta, perquè la confiança del client és el primer per a Empleo Perfecto.
  • Imatge i comunicació: La nostra imatge i la manera correcta i clara de comunicar-nos és una cosa que cuidem molt ja que d'això depèn la qualitat de la relació que tinguem amb els nostres clients, ja siguin empreses o candidats.
  • Treball en equip i bon ambient laboral: Per a poder brindar solucions als nostres clients hem de treballar en equip i fomentar un bon entorn de treball doncs cadascun de nosaltres aporta una part important a tot el procés.
  • Dinamisme i innovació: Actuem de manera proactiva buscant constantment millorar en la nostra labor. Volem ser creatius i renovar-nos en la forma que treballem i en els serveis que prestem.
  • Ànim de servei: La satisfacció del client és un dels nostres pilars. Ens interessa anar més enllà de les seves expectatives, oferir un servei personalitzat i sorprendre'ls amb els nostres resultats.